Home
Cloudnet - Datacenter

Vi är baserade i hjärtat av Sverige!

Sverige har en av världens mest avancerade nätverksinfrastruktur.

Virtual Private Servers (VPS, även kallat för Virtual Dedicated Server eller VDS) är grunden för "cloud computing" teknik och framtiden för internet..

Oavsett om du behöver dedikerade resurser för din hemsida eller bara behöver root-tillgång för ditt projekt, så är en VPS (Virtual Private Server) det rätta valet för dig. Varje VPS bor i en separat miljö i sin egen ”container” på servern, vilket betyder att den inte blir påverkad av någon annan process som pågår på servern. En VPS är ett perfekt val för dig om din hemsida eller ditt webbhotell har vuxit ur paket från tidigare återförsäljare och du är inte redo att binda dig till en hel server ännu. Det är en av de bästa företagslösningarna som kan erbjudas.

Litet eller stort projekt? Det spelar ingen roll, är du i behov av en server för att klara av simpla eller dom mest extrema uppgifterna så finns det gott om hårdvara för att hålla dina applikationer online i all evighet. Är du i behov av ett kluster så har vi lösningar som slår marknadens priser med råge.

Vi erbjuder helt oberoende VPS-tjänster. Du får full root-tillgång och kontroll över att administrera din egen maskin. Vi har även multipla planer att välja mellan så att du kan hitta den planen som passar dig, dina behov och såklart även din budget!

Med våran on-site support så kan du när som helst, om olyckan skulle vara framme, få din server omstartad, ominstallerad eller till och med förflyttad till annan node, inom bara några minuter.

För dig som bara vill ha en spelserver så har vi även alternativ för det, med marknadens bästa hårdvara och priser så kan vi utan tvekan utlova en upplevelse som du sent kommer att glömma.

Du som söker ett pålitligt webhotell kan nu sluta leta, vi erbjuder plats på vårat hotell för ett väldigt rimligt pris, vi anser att du som har en hemsida inte ska behöva betala dessa fantasi-summor som dom flesta företag tar för sina webbhotell, här betalar du per år och kan vara helt säker på att din webbsida förblir online utan avbrott. Vi skyddar vårat hotell med OVH's kända nätverk som utlovar en SSL på 99.99%.

Hotellet drivs av ZPanel som är en välbyggd öppen källa, mycket likt andra kontrollpaneler så har du full tillgång att ändra på dom inställningar DU tycker är viktiga, du kan med säkerhet skicka och ta emot dina mail via våran webbmail dygnet runt utan att vara orolig för intrång, vi har ett cloudbaserat virusskydd från F-Secure som ser till att alla våra kunder är under konstant skydd.